BVNG Groningen

BVNG - Bureau Voor Noordelijke Gemeenten


Door kennis te delen worden we allemaal beter

BVNG Academie


BVNG kiest voor een kwalitatieve en duurzame bedrijfsvoering. Dit houdt in dat we een graag langdurige samenwerking aan gaan met zowel opdrachtgevers als onze collega's. Omdat we graag een duurzame relaties aangaan, hebben we ook de tijd om met elkaar te investeren in opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling. 

Als collega kun je in aanmerking komen voor een maatwerkopleiding. Daarnaast hebben we ook een aantal BVNG breed georganiseerde opleidingen en bijeenkomsten. Een greep uit onze gefaciliteerde opleidingen:

  • Vakgroepen: Voor elk vakgebied hebben we een vakgroep. Hier sluit je je bij aan om zo een netwerk op te bouwen binnen je vakgebied en daarbij ben je up-to-date met de laatste ontwikkelingen in je eigen vakgebied. Je vakgroep komt meerdere keren per jaar bij elkaar. 
  • SKJ: SKJ is een belangrijk thema binnen het vakgebied Jeugd. Binnen de BVNG academie organiseren wij een aantal trainingen binnen de verplichte ruimte van de registratie en begeleide intervisie. 
  • Projectmanagement: Onze collega's die werken als beleidsadviseur of als strategisch adviseur hebben baat bij een opleidingstraject met de onderwerpen projectmanagement en programmamanagement. Dit bieden wij dan ook aan.

Wil je weten wat we voor jouw ontwikkeling kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze collega's op de vestigingen. 

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer