BVNG Groningen

BVNG - Bureau Voor Noordelijke Gemeenten


Door kennis te delen worden we allemaal beter

BVNG Academie


BVNG kiest voor een kwalitatieve en duurzame bedrijfsvoering. Dit houdt in dat we een graag langdurige samenwerking aan gaan met zowel opdrachtgevers als onze collega's. Omdat we graag een duurzame relaties aangaan, hebben we ook de tijd om met elkaar te investeren in opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling. 

Als collega kun je in aanmerking komen voor een maatwerkopleiding. Daarnaast hebben we ook een aantal BVNG breed georganiseerde opleidingen en bijeenkomsten. Een greep uit bijeenkomsten en opleidingen die wij faciliteren:

Vakgroepen: 
Voor elk vakgebied een eigen vakgroep. Ontmoeten, netwerken, kennismaken en kennisdelen. Up-to-date blijven over ontwikkelingen in je eigen vakgebied.

SKJ registratie: Vakgroepen op het gebied van jeugd zijn meestal geaccrediteerd. Intervisie wordt gefaciliteerd.

Goodhabitz: Inspirerend, eigentijds, praktisch en vooral leuk leren. Een breed aanbod aan online trainingen. Online trainingen volgen op ieder gewenst moment.

BVNG Advies: Kenniscafés worden regelmatig georganiseerd met diverse thema's. Teambijeenkomsten worden verzorgd hier wordt gewerkt aan diverse opdrachten. 

Maatwerk opleiding: We investeren met elkaar in een opleiding of trainingen en persoonlijke ontwikkeling. In overleg worden er maatwerkopleiding(en) gefaciliteerd.

Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden: Met onze opdrachten en trainingen dragen we bij aan jouw deskundigheidsbevordering. We bieden geaccrediteerde cursussen waarmee je een groot deel van je punten kan behalen. 

Wil je weten wat we voor jouw ontwikkeling kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze collega's op de vestigingen. 

 

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer