BVNG Groningen

BVNG - Bureau voor Noordelijke Gemeenten


Het adviesbureau voor de publieke sector

Advies


BVNG is een onafhankelijk advies- en detacheringsbureau, dat wil bijdragen aan de kwaliteit van de samenleving. We zijn gedreven om het verschil te maken voor de inwoners van de regio’s waarin we actief zijn.

Dit doen we door overheden en hun maatschappelijke partners te voorzien van advies, onderzoek, training en kennis. In de snel veranderende samenleving onderscheidt BVNG Advies zich door een samenwerking met overheden en hun maatschappelijke partners, die is gericht op de lange termijn. We zijn op ons best als we moeten schakelen tussen bestuur, beleid en uitvoering.

Kenmerkend is onze nuchtere, duidelijke, persoonlijke en betrokken aanpak.

Producten & Diensten

Kernwaarden

Nuchter:             we werken concreet, praktisch, dichtbij en samen met de opdrachtgever
Duidelijk:            we maken heldere afspraken over het proces en de resultaten
Persoonlijk:        we zijn gedreven en gericht op een duurzame en intensieve samenwerking, met al
                           onze collega’s en opdrachtgevers
Betrokken:          we hebben oprechte interesse in de ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers en zijn daarover met elkaar in gesprek.

Wij leveren een adequate oplossing voor al uw vraagstukken zodat u de zekerheid heeft van een goedlopende organisatie.

Aanpak

Als creatieve en innovatieve advies- en kennispartner werken we graag aan langdurige relaties met gemeenten en maatschappelijke organisaties. Onze aanpak richt zich op het bereiken van maximaal maatschappelijk effect. Ook daarom kiezen we bewust voor een regionale en lokale benadering. In de regio en lokaal komen maatschappelijke vraagstukken tot uiting. Daar kunnen we impact realiseren die inwoners direct voelen. Onze adviseurs werken vaak in of nabij hun eigen regio. Ze kennen de cultuur, mentaliteit,werkwijze en volgen de maatschappelijke ontwikkelingen.

Bij aanvang van onze werkzaamheden maken we duidelijke afspraken met opdrachtgevers. We stemmen steeds de voortgang en het proces af. Uitneindelijk verantwoorden we de bereikte resultaten. We adviseren, anticiperen, schakelen en sturen bij waar nodig of gewenst.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer