BVNG Groningen

BVNG


Het detacheringsbureau voor de publieke sector

Detachering


BVNG is een detachering en advies bureau sinds 2009 voor lokale (semi)-overheden en overheid gelieerde instellingen. We werken vanuit vijf vestigingen en hebben ruim 550 vakspecialisten aan het werk. Deze vakspecialisten werken binnen alle gemeentelijke domeinen, het onderwijs en in de zorg.

Kernwaarden van onze organisatie zijn: Kwaliteit en duurzaamheid. Dit betekent dat we kwalitatief goede mensen, die bekend zijn met de regio, aan ons binden voor de lange termijn. Wij kunnen uw capaciteitsvraagstukken oplossen en tevens bieden wij kennis en expertise aan bij het aanpakken van uw complexe en strategische vraagstukken. Kortom, wij bieden u een totaaloplossing.

Kenmerkend is onze nuchtere, duidelijke, persoonlijke en betrokken aanpak.

Onze opdrachtgevers

Kernwaarden

Aandacht: Echt goed luisteren. Vragen stellen. Elkaar helpen.
Puur: We zijn en blijven onszelf. Eerlijk, duidelijk en integer.
Verstand:  We delen kennis, gebruiken ons gezond verstand én zorgen voor verstand van zaken.
Samen: Samenwerken én samen verder gaan. Dat is beter én leuker, voor nu en voor later.
Vooruit: Groeien als mens en als organisatie, daar investeren wij in.Daarmee helpen we de maatschappij nog beter vooruit.

Samen doen, hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, hard werken en jezelf zijn dat is waar BVNG voor staat.

Waarom voor BVNG kiezen

U hebt een vraag? Wij hebben een oplossing. Inmiddels hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de publieke sector in Noord- en Midden-Nederland. Onze vele tevreden opdrachtgevers zijn hier het bewijs van. Omdat wij constant op de hoogte zijn van de laatste actualiteit, weten wat er speelt binnen de gemeenten, en investeren in kennis, haalt u niet alleen goede vakspecialisten in huis maar ook uitstekende vakinhoudelijke kennis.Actuele artikelen

Vakgebieden

Wij investeren in onze vakgroepen zodat collega’s in theorie en de praktijk kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer