BVNG Groningen

BVNG - Kenniscentrum


Alle artikelen en nieuwsberichten zijn hier te vinden.

Kenniscentrum


Welkom in ons kenniscentrum. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw vakgebied? Hier delen wij het belangrijkste actuele nieuws binnen de vakgebieden beleid, jeugd, omgeving, participatie, WMO, welzijn & zorg en uitkeringsadministratie.

07 feb

Collega aan het woord | Donna Ketelaars, Zorg

Eind november ben ik als verpleegkundige begonnen met mijn eerste opdracht bij BVNG. Voor minimaal vier maanden zal ik gaan werken bij Icare, een thuiszorgorganisatie in Lelystad. Voor mij ontzettend leerzaam. Binnen de thuiszorg heb ik nog niet eerder ervaring opgedaan.

01 feb

BVNG bestaat 10 jaar

Het is zover, vandaag 1 februari bestaat BVNG precies 10 jaar. Wat hebben we veel bereikt met elkaar in de laatste 10 jaar en daar zijn we trots op! Zonder alle collega's, opdrachtgevers en contactpersonen was dit nooit gelukt, dus iedereen enorm bedankt voor de afgelopen jaren. 

30 jan

Terugblik | Vakgroep Wmo, Van der Valk Emmeloord

Woensdag 30 januari kwam een groot aantal Wmo collega's naar Van der Valk Emmeloord voor de vakgroep. Waarvoor we de Vrije Denkers uitnodigden. Zij verzorgen een sessie over 'doen is de nieuwe manier van denken'. Deze korte sessie van 60 minuten leverde de collega's interessante tips en trucks op.

28 jan

Terugblik | Vakgroep Zorg, Van der Valk Spier

Maandag 28 januari werd de vakgroep “Weerbaarheid in de Zorg“ georganiseerd in het Van der Valk Hotel in het mooie, Drentse Spier. Een mooie opkomst met zo’n 40 zorgcollega’s uit Groningen, Leeuwarden en Zwolle. Onder leiding van Erwin van der Helm en Lillian Braaksma werd er zowel aandachtig geluisterd als actief meegedaan.

07 dec

Kerstborrel Groningen 2018

Op vrijdag 7 december hebben wij met de vestiging Groningen, onze altijd gezellige, jaarlijkse kerstborrel mogen vieren. Bij restaurant De Rietschans in Haren in een mooi versierde zaal met een kerstboom van drie meter hoog, verzamelden we om een succesvol jaar af te sluiten met een borrel.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer