BVNG Groningen

BVNG - Kenniscentrum


Alle artikelen en nieuwsberichten zijn hier te vinden.

Kenniscentrum


Welkom in ons kenniscentrum. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw vakgebied? Hier delen wij het belangrijkste actuele nieuws binnen de vakgebieden beleid, jeugd, omgeving, participatie, WMO, welzijn & zorg en uitkeringsadministratie.

11 dec

Terugblik Vakgroep APV en Bijzondere wetgeving

Afgelopen donderdag 29 november heeft de derde editie van de Vakgroep APV & Bijzondere Wetgeving 2018 plaatsgevonden. Het onderwerp deze keer was  ‘Professionele Communicatie voor Projectadviseurs’, waarbij trainer Rik Bekking van OTCP ons mee nam in een interactieve workshop over ‘slangenkuilen en wespennesten’. 

07 dec

Kerstborrel Groningen 2018

Op vrijdag 7 december hebben wij met de vestiging Groningen, onze altijd gezellige, jaarlijkse kerstborrel mogen vieren. Bij restaurant De Rietschans in Haren in een mooi versierde zaal met een kerstboom van drie meter hoog, verzamelden we om een succesvol jaar af te sluiten met een borrel.

30 nov

Terugblik | Vakgroep Participatie najaar 2018

Gisteren kwamen we met een grote club collega's bijeen voor de laatste vakgroepbijeenkomst Participatie voor dit jaar. Dit op een prachtige locatie in Oranjewoud.

27 nov

Vakgroep APV donderdag 29 november a.s.

Donderdag a.s. vindt alweer de laatste vakgroep bijeenkomst van APV en Bijzondere wetgeving van dit jaar plaats. De vakgroep vindt plaats op een fraaie locatie in Groningen en in het programma zal o.a. aandacht zijn voor de visie en doorontwikkeling van de vakgroep en zal Rik Bekking een workshop verzorgen over persoonlijke effectiviteit en professionele communicatie.  

24 okt

Lezingen Armoede in de kop

De reeks lezingen ‘Armoede in de kop’ heeft hele goede reacties opgeleverd. Crystal Ziel, die de lezingen verzorgde namens BVNG Advies, startte de serie op 9 oktober in Zwolle. Vervolgens deed Crystal ook Leeuwarden en Groningen aan.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer