BVNG Groningen

BVNG - Bureau Voor Noordelijke Gemeenten

Kerstborrel Groningen 2018


Op vrijdag 7 december hebben wij met de vestiging Groningen, onze altijd gezellige, jaarlijkse kerstborrel mogen vieren. Bij restaurant De Rietschans in Haren in een mooi versierde zaal met een kerstboom van drie meter hoog, verzamelden we om een succesvol jaar af te sluiten met een borrel.

We begonnen met een mooie speech van onze Vestigingsmanager Nikki met aansluitend een speech van onze nieuwe Commercieel Directeur Marrit de Groot. Samenvattend hadden beiden het over wat een mooi succesvol jaar we hebben gehad, waarin er mooie ontwikkelingen en groei zijn geweest. Hier werd op geproost.

Bij een gezellig samen zijn hoort natuurlijk ook een stukje entertainment. Die werd dit jaar in de vorm van een spel gedaan. Het spel was ontwikkeld door Ava en Roos-Sanne en gepresenteerd door Lennard. In dit spel werd iedereen opgedeeld in tien groepen. Het was de bedoeling dat elke groep zo snel mogelijk een puzzel in elkaar zou zetten. Deze puzzelstukjes konden verzameld worden door bij alle Recruiters en Adviseurs langs te gaan en daar een vraag goed te beantwoorden. Er werd ontzettend fanatiek gespeeld en de samenwerking spatte er overal vanaf. De puzzel bleek een foto van ons nieuwe pand te zijn. De winnende groep (groep 10) ontving een mooie fles wijn ter ere van hun snelle gepuzzel. 

Daarna werd het buffet geopend en werd er lekker gegeten en gedronken en gekletst. We hadden een drie gangen diner in de vorm van een lopend buffet. Na een heerlijke maaltijd, zat iedereen lekker uit te buiken met een kop koffie. Daarna kondigde de DJ aan dat de dansvloer geopend was. Er werden nog een paar dansjes gedaan en met een voldaan gevoel werd er een succesvolle kerstborrel afgesloten. 

Iedereen ging met het kerstpakket naar huis dat bestaat uit een notenboompje die de groei van BVNG symboliseert. Daarbij kregen we ook nog een No paper Notebook. Een heel groen kerstpakket!

Iedereen ontzettend bedankt voor de gezelligheid en voor alle inzet van het afgelopen jaar!
De kerstborrel van Groningen was een succes, net als het jaar wat we hebben gehad!


Overige Groningen ItemsBVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer