BVNG Groningen

Terugblik | Vakgroep Wmo, Van der Valk Emmeloord


Woensdag 30 januari kwam een groot aantal Wmo collega's naar Van der Valk Emmeloord voor de vakgroep. Waarvoor we de Vrije Denkers uitnodigden. Zij verzorgen een sessie over 'doen is de nieuwe manier van denken'. Deze korte sessie van 60 minuten leverde de collega's interessante tips en trucks op.

Wie zijn de Vrije Denkers? 
Arthur en Patrick vormen samen de Vrije Denkers. 'Inspirerend’, ‘energie’, ‘anders dan anders’, ‘het heeft mijn leven weer richting gegeven’, ‘ik weet nu zeker dat ik een stap neem’, ‘ik had geen zin in verandering, maar nu wel’, zijn enkele van de vele uitspraken die de Vrije Denkers horen als ze een werksessie hebben verzorgd. Ze zijn vooral enorm blij en trots dat ze al heel veel mensen inspiratie hebben mogen brengen maar ze vooral tot doen hebben gebracht. 

Kreten die na afloop werden genoemd: Mooi manier om je aan het 'doen' te zetten! Was leuk en inspirerend! Leuke informatieve bijeenkomst. Goede spreker.   Overige Wmo ItemsBVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer