BVNG Groningen

BVNG - Bureau Voor Noordelijke Gemeenten

Vakgroep APV donderdag 29 november a.s.


BVNG UPDATE 
In dit onderdeel zullen Giovanni, Janco en ik jullie bijpraten en inzicht geven in de plannen voor de doorontwikkeling van de vakgroep. Dit aan de hand van de pitch die we hierover aan de directie hebben gegeven.
 
WORKSHOP
In de workshop bouwen we verder aan persoonlijke effectiviteit en professionele communicatie. Als je gedetacheerd bent bij een opdrachtgever, kom jij de organisatie binnen, maar de organisatie komt ook bij jou binnen. Je zult merken dat je bekeken én beoordeeld wordt.
 
Binnen een verzameling mensen vinden allerlei gedragspatronen en ‘transacties’ plaats. Deze kunnen positief zijn en veel energie en effectiviteit te weeg brengen. Ook kan het juist niet constructief zijn en saboterend werken. Er is vaak sprake van psychologische spelen. Je loopt dan de kans ‘uitgenodigd’ te worden om deel te nemen in bestaande patronen of clubjes, of ‘hofhoudingen’. Je moet dan partij kiezen.

Na deze workshop heb je voldoende handvatten om jouw sociale vaardigheden en persoonlijk leiderschap te vergroten. 
 
Ook deze workshop kenmerkt zich weer door de mix van theorie, oefenen en praktijk. We gaan weer actief aan de slag, waarbij Rik Bekking weer onze gids is.


Overige news ItemsBVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer