BVNG Groningen

Collega aan het woord | Dennis Zonnebeld


Wie is de MOL?

Mijn naam is Dennis Zonnebeld, ik ben getrouwd met Ivet en trotse vader van drie kinderen van één, drie en vijf jaar oud. Als Verzorgende 3IG werk ik nu een jaar voor BVNG als vaste nachtdienst. Ik ben bij BVNG gaan werken omdat ik graag uitsluitend nachtdiensten wil draaien en deze organisatie durfde dat avontuur met mij aan te gaan: ik ben de eerste zorg collega die alleen voor de nachtdiensten gedetacheerd wordt, dus ook voor BVNG is dit een nieuwe ervaring.

Sinds het afronden van mijn SPW-opleiding en de studie tot VIG'er heb ik bij veel verschillende instellingen en locaties gewerkt. Vaak werden mijn tijdelijke contracten niet verlengd. Dat is niet fijn, maar heeft als voordeel dat ik heel breed ervaring heb opgedaan en veel werk gerelateerde connecties in mijn regio heb.

voordelen van enkel nachtdiensten
De keuze om als vaste nachtdienst collega aan de slag te gaan was voor mij een kleine stap. Ik heb veel ervaring met werken in de nacht en voel mij daarbij enorm op mijn gemak. Het is heerlijk om de vrijheid te hebben mijn eigen toko te runnen. 's Nachts is het makkelijker tijd vrij te maken voor mensen met probleemgedrag. Mijn tijd besteed ik echt aan zorgtaken en niet aan huishoudelijk werk of team-gerelateerde taken.

Zelf vind ik het heerlijk om op detacheringsbasis te werken. Ik weet niet waar ik over drie of zes maanden werk, maar ik weet wel voor welke periode ik ergens werk, namelijk tussen de drie en zes maanden. Meestal spreek ik met de werkplek de diensten af voor die hele periode en de diensten die afgesproken zijn moet een werkplek ook daadwerkelijk afnemen. Voor mij is dat heel fijn: mijn rooster wordt niet continu gewijzigd waardoor ik weet waar ik aan toe ben. Ook voor mijn thuissituatie is dat fijn: zo kom ik nooit met de opvang voor onze kinderen in de knel. Nog een pluspunt: bij een nieuwe klus geef ik van tevoren mijn vrije nachten en geplande vakanties aan. Goedkeuring vragen hoeft niet, erg fijn. 

Zelf klanten werven
Vaak ga ik zelf op zoek naar nieuwe projecten om ze vervolgens binnen te slepen: dat houdt mij scherp en geeft mij een leuke uitdaging. Als het mij lukt mijzelf te 'verkopen' maakt mij dat trots. Want hoe gaaf is het als je een nieuwe werkplek hebt gecreëerd voor BVNG? Daarbij is het heel fijn om zelf invloed te hebben op de doelgroep waarmee ik werk en de locaties waar ik terechtkom. Natuurlijk zijn mijn wervings pogingen niet allemaal succesvol, maar dat is niet erg. En als zo'n poging wel slaagt krijg ik een mooi extraatje bij mijn salaris.

De naam BVNG is nog niet erg bekend in mijn directe werkomgeving, dus het is extra belangrijk om een goede indruk te maken en professioneel over te komen. Hoe beter ik mijn werk doe, hoe meer werk er voor mij is. Daarmee creëer ik niet alleen voor mijzelf werkgelegenheid en groei maar ook voor andere collega's.

Warme organisatie
Het werken op detacheringsbasis voor BVNG biedt mij meer flexibiliteit, helderheid, uitdaging en plezier dan ergens anders in loondienst zijn. BVNG is een warme organisatie: ik ken bijna alle kantoormedewerkers en kan altijd terecht met vragen of gewoon voor een goed gesprek. Ondanks mijn detacheringsbasis voel ik mij een volwaardig personeelslid van BVNG.

Bij BVNG voel ik me welkom en op mijn gemak. Graag geef ik mijn complimenten aan alle collega's die op kantoor werken en zich met hart en ziel inzetten om ons als zorgpersoneel een gevoel van betrokkenheid en waardering te geven!Overige news Items21 jan

Jan daagt Pensionado’s uit!

Mijn naam is Jan Buurke en ik ben 67 jaar en ik ben sinds juni 2019 werkzaam bij BVNG.

Op 16 mei 2019 was mijn laatste werkzame dag bij de gemeente Groningen. Na 45 ½ jaar bij de gemeente Groningen te hebben gewerkt heb ik op die datum mijn pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Ik heb diverse functies bekleed bij de gemeente Groningen, de laatste 20 jaar in de rol van Accountmanager Bouw. Voordat ik met pensioen ging heb ik getracht bij de gemeente aan het we

27 okt

Collega aan het woord | Dennis Zonnebeld

Mijn naam is Dennis Zonnebeld, ik ben getrouwd met Ivet en trotse vader van drie kinderen van één, drie en vijf jaar oud. Als Verzorgende 3IG werk ik nu een jaar voor BVNG als vaste nachtdienst. Ik ben bij BVNG gaan werken omdat ik graag uitsluitend nachtdiensten wil draaien en deze organisatie durfde dat avontuur met mij aan te gaan: ik ben de eerste zorg collega die alleen voor de nachtdiensten gedetacheerd wordt, dus ook voor BVNG is dit een nieuwe ervaring.

27 okt

Collega aan het woord | Willianne de Koning

Mijn naam is Willianne de Koning, 20 jaar oud en net afgestudeerd (2020) als Mbo Verpleegkundige.  
In mijn afstudeerjaar ben ik begonnen te werken bij BVNGna gecontacteerd te zijn via LinkedIn. Aangezien ik nog niet afgestudeerd was als verpleegkundige kon ik gelukkig door BVNG al op een leerzame plek werken, BVNG heeft een brede regio met

13 okt

Collega aan het woord | Stefan

Hey! Ik ben Stefan, afgestudeerd in 2019 (Ruimtelijke Ontwikkeling en Mobiliteit) en sinds dit jaar werkzaam bij BVNG. Ik heb ervaren dat het als starter niet makkelijk is om je eerste baan te vinden die aansluit bij je studie. Ik ben dan ook zeker blij dat BVNG een leuke en leerzame opdracht voor mij heeft gevonden.

08 apr

BVNG gestart met webinars

BVNG helpt mensen en organisaties vooruit, ook in deze roerige tijd. Meer dan ooit is het belangrijk om digitaal met elkaar verbonden te zijn. Daarom is onze dienstverlening uitgebreid in de vorm van webinars, Deze barsten van de interactie. Wij geven 1 op 1 webinars, maar ook webinars voor groepen met dertig personen.

02 apr

De maatschappij vooruit helpen

Heb jij de maatschappij al vooruit geholpen in deze tijden? Vanuit BVNG krijgen wij de tijd om een steentje bij te dragen. Gisteren gingen Lisanne en Iris naar Vanhulley om mondkapjes te maken. Een ontzettend mooi bedrijf met mooie initiatieven

24 mrt

B V N G H O O R N Z O R G

In navolging van BVNG Zorg Groningen, Zwolle en Leeuwarden zijn wij, Merlin en Moniek, deze maand van start gegaan met het domein Zorg in de regio Noord-Holland (vestiging Hoorn). Samen zullen wij op zoek gaan naar gedreven, vakbekwame en vooral enthousiaste collega’s.

19 mrt

Wij staan klaar voor jou!

De Corona Pandemie heeft invloed op ons allemaal. In ons privéleven en op ons werk worden er allerlei maatregelen genomen. Bij BVNG staat de gezondheid van onze collega’s en klanten centraal. Daarom werken we zoveel mogelijk vanuit huis. 

21 feb

Formatief evalueren

Donderdag 13 februari vond in de Havixhorst te Schiphorst de vakgroep Onderwijs plaats. Het onderwerp van deze avond was Formatief Evalueren. Leerplanontwikkelaar van SLO, Bas Trimbos, heeft ons deze avond erg mooie inzichten en handvatten gegeven om hiermee aan de slag te gaan.  

10 okt

BVNG 10 jaar festival aftermovie

Met een grote glimlach kijken wij terug op ons BVNG Festival, ter ere van het tienjarig jubileum. Een stralende avond, een mooie club mensen, goede muziek en lekker eten. Op naar de volgende tien jaar! Bekijk hier de aftermovie:

07 okt

Kenniscafe Sociaal Ondernemen

Kenniscafé over Sociaal Ondernemen! Sociaal Ondernemers kunnen bijdragen aan opgaven uit uw gemeente. Maar hoe stimuleer je nou het ontstaan van Sociaal Ondernemingen en hoe bied je ruimte aan dit soort organisaties? BVNG heeft hier eens goed over nagedacht en hiervoor verschillende producten ontwikkeld! Benieuwd? Kom dan dinsdag 5 november vanaf 15.00 uur bij Telesuper in Almere.

08 jul

Feestelijk moment, Jasper 5 jaar in dienst!

Afgelopen vrijdag 5 juli vierden we dat onze collega Jasper van der Heijden 5 jaar in dienst is. Jasper is in de zomer van 2014 begonnen als Adviseur op de vestiging in Groningen (destijds de enige vestiging van BVNG), om vervolgens een half jaar later als Vestigingsmanager aan de slag te gaan voor de toen nog spiksplinternieuwe vestiging in Leeuwarden, die hij mede opzette. Jasper wist de vestiging in Leeuwarden te laten groeien tot een succesvolle vestiging met een vaste basis. Na twe

12 jun

Kenniscafe rondom Sociaal Ondernemen is verzet!

Het kenniscafé rondom Sociaal Ondernemen dat volgende week dinsdagmiddag 18 juni plaats zou vinden wordt verschoven naar dinsdagmiddag 1 oktober.

28 mei

BVNG Advies springt in op Sociaal Ondernemen binnen gemeenten

Sociaal Ondernemers kunnen bijdragen aan opgaven uit uw gemeente. Maar hoe stimuleer je nou het ontstaan van Sociaal Ondernemingen en hoe bied je ruimte aan dit soort organisaties? BVNG heeft hier eens goed over nagedacht en hiervoor verschillende producten ontwikkeld! 

09 mei

Vakgroep APV en Bijzondere wetgeving

Op dinsdag 7 mei, op een prachtige locatie in Zuidoost Beemster, nam Rik Bekking ons mee in de wereld van verschillende werkstijlen. Inmiddels is Rik een bekend gezicht voor onze vakgroep, dit was namelijk de vierde keer dat Rik voor de groep stond.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer