BVNG Groningen

Hoera, een verjaardag in Hoorn!


In het kader van de eerste verjaardag van het Domein Zorg in Hoorn hebben wij Merlin Swart benaderd voor een klein interview. Samen met haar blikken we terug op het eerste jaar van dit mooie domein. We vragen haar onder andere hoe zij het heeft ervaren om in coronatijd aan zoiets groots te werken en wat de toekomstplannen zijn voor het Domein Zorg. Team Hoorn, nogmaals hartelijk gefelicteerd met het één jarig bestaan van het Domein Zorg!

Het domein bestaat inmiddels 1 jaar, hoe heb jij dit ervaren?

Dinsdag 9 maart was de eerste verjaardag van het zorgdomein, en het was mijn eigen BVNG verjaardag. Vanaf de eerste dag van dit domein ben ik in dienst bij BVNG. Het Domein Zorg heb ik samen met Moniek opgestart. Moniek was al langer in dienst en begreep de bedrijfscultuur wat beter. Het afgelopen jaar was erg uniek en uitdagend. Mijn eerste werkweek zat er net op toen plots de eerste lockdown kwam, en we vanuit huis moesten werken.

De druk op de zorg nam toe en doordat ik zelf uit de zorg kom raakte het mij toch wat meer. Ook kijkend naar het Domein zelf was het een rake klap, een bezoek aan een ziekenhuis bijvoorbeeld kon niet meer. We kwamen echt nergens tussen. Echter stonden wij als team altijd voor klaar voor een ieder en ondersteunden collega’s waar zij konden. Ondanks dat wij vrij snel te maken kregen met minder fysiek contact heb ik met iedereen binnen BVNG een warme band en voel ik mij comfortabel.

Hoeveel collega’s telt het domein nu?

Het team op kantoor bestaat uit vier medewerkers. Moniek en ik zijn oorspronkelijk met z’n tweeën begonnen. Wij zijn de recruiters, maar we wisten meteen dat het team nog niet compleet was. Op het gebied van advies en verkoop hadden wij nog geen input. Toen Esther en Fatma erbij gekomen zijn, hebben wij het voor elkaar gekregen om 15 toppers te koppelen aan opdrachten. We zijn daar echt super blij mee, en uiteraard ook trots op!

Wat was voor jouw het persoonlijke hoogtepunt?

Ik vind het moeilijk om een hoogtepunt uit te kiezen omdat er zoveel is gebeurd het afgelopen jaar. Als ik er één moet kiezen dan ga ik voor de stappen die ik als individu heb gezet, maar ook de stappen die iedereen binnen het team heeft gezet. In het begin van dit domein hebben wij een zware klap moeten verduren. Het is niet niks om een nieuw domein op te starten in de tijd waarin we nu zitten. Ik ben blij met de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Als ik een gesprek met een potentiële kandidaat heb gehad en de persoon wordt aangenomen, of als ik positieve feedback van de collega’s ontvang naar aanleiding van een gesprek, kan ik daar echt voldoening uit halen. De passie en lol die wij als team hebben gehad speelt voor mij ook een grote rol bij het benoemen van dit hoogtepunt!

Wat zijn de doelen voor het aankomende jaar?

Wat wij belangrijk vinden is dat we deze vorm vasthouden. Mensen werven is één ding, maar wij willen deze toppers voor de lange termijn behouden. De essentie is om de achterdeur dicht te houden. Natuurlijk willen wij als team sterker worden, groeien in onze rollen en het team dat op kantoor zit uitbreiden. Als we het hebben over het werven van externe toppers, dan willen wij een verdubbeling realiseren. Dit hangt ook samen met het binnenhalen van opdrachtgevers die de vakspecialisten een uitdagend project kunnen bieden.

Wij willen meespelen met de grote jongens. In Hoorn willen wij dat het Domein Zorg van BVNG een gevestigde naam wordt. En wat we het belangrijkst vinden, is het behouden van de lol. Ondanks dat we elkaar niet elke werkdag zien, hebben we plezier in ons werk. Door de dag-en-week start onderhouden wij contact, en naast deze momenten weten wij elkaar ook te vinden. Wij zijn super trots op wat we hebben neergezet dit afgelopen jaar, en hierdoor hebben wij een positief perspectief voor de komende jaren!Overige news Items02 sep

Vakgebiedmanager Recruitment | Joost van Drunen

Voor velen van jullie is dit een bekend gezicht. Joost van Drunen is vier jaar geleden begonnen bij BVNG als recruiter Fysieke Leefomgeving vanuit vestiging Hoorn. Deze rol past hem als een warme jas. Het is dan ook logisch dat Joost de stap maakt naar Vakgebiedmanager Recruitment.

Vanaf September zal hij zijn huidige rol bij vestiging Hoorn geleidelijk afbouwen, waarbij hij tegen het einde van dit jaar volledig

02 sep

Vakgebiedmanager Fysieke Leefomgeving | Frans Wittenberg

Frans Wittenberg woont in het leuke dorpje Eefde in de gemeente Lochem samen met Eline Derks . Samen hebben ze twee kinderen. Zoon Boudewijn woont nog thuis en is hard op zoek naar een kamer in Nijmegen (tips zijn welkom). Dochter Annemijn woont op kamers in Utrecht.

Na zijn studie Planologie in Amsterdam heeft hij bij verschillende werkgevers (waaronder Arcadis, Stec Groep en Bureau Stedelijke Planning) gewerkt

18 aug

BVNG verwelkomt nieuwe vestigingsmanager Apeldoorn

Vanaf 10 augustus heeft onze vestiging Apeldoorn een nieuwe vestigingsmanager; Peter van de Schepop.

Voordat Peter bij BVNG kwam was hij al geruime tijd werkzaam in de detachering en adviesdienstverlening binnen het Fysieke Domein, met netbeheerders als belangrijkste klanten. 

22 jul

Vakgebiedmanager Zorg | Miriam van der Zijl

Miriam van der Zijl woont in Zuidlaren met haar 2 jongvolwassen kinderen en 2 honden en binnenkort ook nog een katje. 
Vanaf september gaat Miriam aan de slag in de rol van Vakgebiedmanager Zorg. Naast veel zin heeft ze ook de energie en het enthousiasme om deze functie goed vorm te geven en kijkt ze uit naar een mooie samenwerking met een ieder!

22 jul

Vakgebiedmanager WMO | Roel ten Cate

Roel ten Cate woont samen met zijn vrouw, Bianca, en kinderen (Ruben, Eva en Tim) in het buitengebied van Hollandscheveld, het mooie Drenthe. 

Roel werkt sinds 2019 voor BVNG als projectadviseur WMO, vaak als WMO consulent. Momenteel is hij werkzaam als Meitinker in de gemeente Heerenveen.

15 jul

Vakgebiedmanager Beleid & Advies | Janine de Winkel

Janine de Winkel woont in de gemeente Lingewaard en is trotse moeder van een zoon en twee (bonus) dochters. Ze werkt al vanaf 2014 bij BVNG. Voornamelijk als Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein of strategisch (beleidsmedewerker).

14 jul

Onze college Wahabou heeft een missie!

Onze collega Wahabou Alidou (45) uit Bedum is bijna klaar met zijn missie, maar de gemeenteambtenaar heeft hulp nodig om het laatste stuk voor elkaar te boksen. Zijn hele zolder ligt vol prachtige sportkleding die hij wil uitdelen aan de arme bevolking van zijn thuisland Benin. De inzamelactie is dik geslaagd. Nu pijnigt de Noord-Groninger al weken zijn hoofd hoe hij de spullen goed en veilig in zijn thuisland kan krijgen.

03 jun

Collega aan het woord | Bas Modderman

Bas Modderman (34) woont samen met zijn vrouw en eenjarige dochter Jackie in Wolvega. Hij is bijna anderhalf jaar in dienst bij BVNG en doet opdrachten op het gebied van openbare orde en veiligheid (OOV). Zijn thuiswerkplek is naast kantoor ook een thuisstudio met gitaren en synthesizers. 

03 jun

Onze collega Shelley schreef een boek!

Onze collega Shelley Vos (werkzaam bij BVNG als Projectadviseur Jeugd) heeft een boek geschreven: ‘Als je opeens ergens anders woont…’. Over het erkennen van de verschillende emoties die kinderen bij een pleegzorgplaatsing kunnen voelen. Wij spraken Shelley over haar werk en haar boek.

20 mei

Collega aan het woord | Geoffrey McCampbell

Sinds een aantal maanden is BVNG verrijkt met het domein IT. Collega’s Geoffrey McCampbell en Roosmarijn Wittering zetten zich hiervoor in. Benieuwd hoe dat gaat? Wij spraken Geoffrey, die sinds een aantal maanden IT Adviseur is bij BVNG Groningen. Hiervoor had hij al 6 jaar aan ervaring binnen deze sector. In deze periode heeft hij elders ook een IT-domein mogen opzetten.

06 mei

Collega aan het woord | Maarten Reiling

Ik ben Maarten Reiling, 41 jaar en ik woon in Den Haag. Als liefhebber van architectuur, erfgoed, stedenbouw en planologie een erg leuke en interessante plek om te wonen. Zo'n 11 jaar heb ik voor de gemeente Den Haag gewerkt en vanuit verschillende afdelingen gewerkt aan verbeteringen in de fysieke leefomgeving. Altijd leuk om door de stad te fietsen en de projecten te bewonderen waar ik zelf een bijdrage aan heb mogen leveren.

06 mei

Collega aan het woord | Wim de Hoop

Maandag 3 mei werden wij (Ivan en Bram) door onze wel gewaardeerde collega Wim de Hoop verwelkomd bij gemeente Harlingen. Geweldig om onze collega weer eens op te kunnen zoeken buiten de deur! Na alle lovende verhalen vanuit de gemeente en collega’s willen wij Wim ook graag voorstellen aan alle andere collega’s binnen BVNG.

07 apr

Wolfert in Context en BVNG slaan de handen ineen!

Twee bevlogen organisaties gevestigd in het noorden van het land: al sinds 2019 werft BVNG met regelmaat gekwalificeerde medewerkers voor Wolfert in Context, om zo een bijdrage te leveren aan de ambities van dit bedrijf. Wolfert in Context is een kleinschalig, ambitieus therapeutisch gezinscentrum met een team van behandelaren en psychologen, backoffice, praktijkmanager én therapiehond Wolfje.

16 mrt

Vestiging Leeuwarden en Groningen beste (thuis)werkgever van het jaar 2020!

Vorige week zijn zowel vestiging Leeuwarden als vestiging Groningen genomineerd voor beste (thuis)werkgever van het jaar. Wij mogen met trots melden dat beide vestigingen in hun regio (Friesland en Groningen) hebben gewonnen! Afgelopen vrijdag heeft Tamara van der Baan deze award thuis in ontvangst mogen nemen voor vestiging Groningen en afgelopen maandag heeft Canan Asilioglu op de vestiging Leeuwarden de award uitgereikt gekregen. Helaas is de landelijke prij

11 mrt

Hoera, een verjaardag in Hoorn!

In het kader van de eerste verjaardag van het Domein Zorg in Hoorn hebben wij Merlin Swart benaderd voor een interview. Met haar blikken we terug op het eerste jaar. We vragen haar o.a. hoe zij het heeft ervaren om in coronatijd aan zoiets groots te werken en wat de toekomstplannen zijn voor het Domein Zorg. Team Hoorn, nogmaals hartelijk gefelicteerd met het één jarig bestaan van het Domein Zorg!

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer