BVNG Groningen

Bijeenkomst Onderwijs


Wanneer je als detacheerder met een goede reputatie een nieuw domein ontwikkelt dan is het belangrijk om samen te werken met je grootste kracht: de professional. Voor het nieuwe BVNG-domein Onderwijs zijn dat uiteraard onze docenten. Zonder hen geen onderwijs!

Tijdens onze april-bijeenkomst hebben we samen met onze BVNG-onderwijsprofessionals bepaald wat dé BVNG-docent is.

BVNG wil dat onze docenten enthousiast en betrokken zijn met elkaar, met BVNG en met het huidige onderwijs. Dus hoe herkent men dé BVNG-docent? Waar staan onze docenten voor? En wat hebben zij nodig om het verschil te kunnen maken? Op deze vragen hebben wij antwoord gegeven in een interactieve workshop tijdens de april-bijeenkomst.

Bij BVNG bouwen we aan een onderwijsnetwerk: onze docenten bouwen met elkaar een goeie band op. Want alleen wanneer je een ander persoonlijk kent kun je de hulp bieden die diegene nodig heeft en kennis en ervaring delen. Deze basis is van belang voor onze opdrachtgevers in het onderwijs en voor onze onderwijsprofessionals.

Eén van de uitkomsten is dat BVNG zorgdraagt voor een goede introductie op een nieuwe school. Daarnaast werd duidelijk op welke manier ‘ontwikkeling’ er voor een BVNG-docent uitziet en waaraan je, naast de broodtrommel, de BVNG docent kunt herkennen!

 Overige Onderwijs Items16 dec

Vakgroep Onderwijs

Donderdag 21 november vond in de Havixhorst te Schiphorst de vakgroep Onderwijs plaats. Het onderwerp van deze avond was Digitale geletterdheid. Henk Orsel heeft ons meegenomen in de trends en ontwikkelingen van het hedendaagse en toekomstige onderwijs.

04 dec

Het Schoolvak Nederlands – de 33ste jaarlijkse conferentie

Op 22 en 23 november vond de 33ste conferentie van Het Schoolvak Nederlands (HSN) plaats in Zwolle. Voor de collega’s Nederlands en belangstellenden van BVNG een goede reden om onze zaterdag door te brengen in het gebouw van Windesheim.

02 okt

Eerste vakgroepbijeenkomst Onderwijs

Donderdag 26 september vond de eerste vakgroepbijeenkomst Onderwijs plaats. Na een heerlijke avondmaaltijd lieten we ons inspireren door onze collega Els Hardlooper (Eranthe – coaching en training), die ons middels een workshop liet ervaren hoe het is om als groep te werken aan positieve groepsvorming.

21 aug

Allereerste vakgroep voor domein Onderwijs

Het vakgebied Onderwijs dat Jasper van der Heijden, Ivan Velds en Jeroen Stoffels met verve op de BVNG kaart zetten, organiseert haar eerste vakgroep bijeenkomst op donderdag 26 september a.s.

01 mei

Bijeenkomst Onderwijs

Wanneer je als detacheerder met een goede reputatie een nieuw domein ontwikkelt dan is het belangrijk om samen te werken met je grootste kracht: de professional. Voor het nieuwe BVNG-domein Onderwijs zijn dat uiteraard onze docenten. Zonder hen geen onderwijs!

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer