BVNG Groningen

Verpleegkundige Sandra van Wijk neemt na een leerzame en fijne werkperiode afscheid van BVNG


Afgelopen vrijdag hebben we samen met enkele collega's van 'het eerste uur' een borrel gedronken om Sandra te bedanken voor haar inzet bij BVNG Zorg. Als één van de eerste medewerkers van team Zorg heeft ze een ontzettend mooie bijdrage geleverd aan de kwaliteit. Ze heeft ons niet alleen veel advies gegeven om het vakgebied sterker neer te zetten, ze heeft ook een aantal  zorgcollega's onder haar hoede genomen op de werkplek.

In haar derde klus vond ze een werkplek waar ze niet meer wilde vertrekken. Sandra kwam bij ons binnen als junior wijkverpleegkundige. Nu, na drie opdrachten, kunnen we gerust zeggen dat ze ons verlaat als senior wijkverpleegkundige. Hieronder lees je haar ervaring bij BVNG Zorg.

Mijn naam is Sandra van Wijk en ik werk sinds februari 2017 voor BVNG Zorg. In 2017 ben ik als één van de eerste zorgmedewerkers gestart binnen de vakgroep Zorg. BVNG heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn opleiding HBO Verpleegkunde af te maken. In de afgelopen 2,5 jaar heb ik een aantal verschillende opdrachten gehad als wijkverpleegkundige. Door de verschillende werkplekken heb ik mijzelf enorm kunnen ontwikkelen en kan ik nu zeggen dat ik een zeer ervaren wijkverpleegkundige ben met veel kennis in mijn rugzak. De vakgroep zorg is in de jaren ontwikkeld en gegroeid in een groep ervaren zorgmedewerkers op verschillende niveaus. Inmiddels is mijn tocht in ontdekken afgelopen en kies ik weer voor een vaste werkplek. Een zeer mooie ervaring om jezelf te ontwikkelen en in verschillende organisaties je steentje te mogen bijdragen.


Overige Zorg-collega Items04 sep

Verpleegkundige Sandra van Wijk neemt na een leerzame en fijne werkperiode afscheid van BVNG

Afgelopen vrijdag hebben we samen met enkele collega's van 'het eerste uur' een borrel gedronken om Sandra te bedanken voor haar inzet bij BVNG Zorg. Als één van de eerste medewerkers van team Zorg heeft ze een ontzettend mooie bijdrage geleverd aan de kwaliteit. 

15 jul

BVNG Zorg is aan het verbreden!

Vorige week zijn wij een samenwerking aangegaan met Cisca: Begeleider B in de gehandicaptenzorg. Begeleider B? Ja, geen verpleegkundige of verzorgende IG-er, maar een begeleider met als achtergrond sociaal agogisch werk!

10 jul

Collega aan het woord, Maaike de Bresser

Hallo allemaal,

Ik ben Maaike de Bresser, 39 jaar. Ik heb een lieve vriend en 4 kinderen. Dochter van 11, zoon van 7 en een tweeling van 1 jaar. Ik werk al jaren in de zorg. Lange tijd heb ik gewerkt in de PG als coördinerend verzorgende. Door mijn scheiding ben ik verhuisd naar Assen en daar aan het werk gegaan, eerst op kleinschalig PG en later in de thuiszorg. 

18 jun

Collega aan het woord: Wilma van Kooten

Na 18 jaar bij een grote thuiszorgorganisatie vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden. Best eng, want ik wist wat ik had, wist wat ik kon, en wist wat ik kon verwachten.

07 feb

Collega aan het woord: Donna Ketelaars

Eind november ben ik als verpleegkundige begonnen met mijn eerste opdracht bij BVNG. Voor minimaal vier maanden zal ik gaan werken bij Icare, een thuiszorgorganisatie in Lelystad. Voor mij ontzettend leerzaam. Binnen de thuiszorg heb ik nog niet eerder ervaring opgedaan.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer