BVNG Groningen

BVNG


Vestiging Leeuwarden

Leeuwarden

In april 2015 werd de tweede vestiging van BVNG geopend in Leeuwarden om onze collega's in de regio ook een “thuisbasis” op Friese grond te bieden. Ondertussen heeft de vestiging zich ontwikkeld naar en stabiele, betrouwbare en graag geziene samenwerkingspartner voor de Friese- en Flevogemeentes. 

Het team

Ons team van enthousiaste, (lokaal)betrokken recruiters en adviseurs, ondersteund door onze secretaresse, spreken - vaak letterlijk - de taal van kandidaten, collega's en opdrachtgevers. Naast een stevige basis binnen het Sociaal Domein merken wij dat de vragen op het gebied van Omgeving en advies- / beleidsvraagstukken een vlucht nemen. Door de juiste verbanden te leggen tussen vraagstukken en onze vaste team van kwalitatief hoogwaardige collega's, weten wij onze opdrachtgevers te ontzorgen op het vlak van detachering, personeelsvraagstukken en organisatieondersteuning.   

Vanuit een nuchtere, open houding ondersteund door een flinke dosis humor worden opdrachten door ons gehele team gedragen. Hierbij zijn wij gewend vanuit gezamenlijkheid onze schouders eronder te zetten. 

“Graach oan’t sjen yn Ljouwert!”

Vestiging Leeuwarden
Snekertrekweg 61
8912 AA Leeuwarden 

Telefoon: 058-5853793
leeuwarden@bvng.nlBVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer