BVNG Groningen

BVNG


Vestiging Zwolle

Zwolle

Vestiging Zwolle is sinds de start van BVNG de derde vestiging in de rij die in de zomer van 2015 voor het eerst zijn deuren opende. Vanuit de vestiging in Zwolle worden professionals op verschillende werkgebieden in de regio’s Overijssel en Gelderland voorzien van een mooie, nieuwe uitdaging. Samen met 15 collega’s zijn wij verantwoordelijk voor de domeinen Sociaal, Zorg en Omgeving.

Binnen het Sociaal Domein bemiddelen we professionals op het gebied van Jeugd, WMO en Participatie (werk & inkomen). Dit doen we zowel voor de uitvoering als voor beleid binnen gemeenten en jeugdzorginstellingen. Voor het domein Zorg werken wij samen met professionals in de verpleging, verzorging en thuiszorg en voor het domein Omgeving richten we ons op professionals binnen het ruimtelijk domein. Naast ons grote netwerk binnen de gemeenten in Overijssel en Gelderland werken onze 170 collega’s voor jeugdzorginstellingen, zorginstellingen, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s en de provincie in de regio.

Wij geloven dat een fijne samenwerking begint met elkaar goed leren kennen. Daarom investeren wij veel tijd en aandacht in het voeren van kennismakingsgesprekken, begeleiding en voortgangsgesprekken. Ook het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling en ambitie van onze mensen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast vinden we veel laagdrempelig contact met de adviseurs en inkoopspecialisten belangrijk, voor de binding met onze externe collega’s en om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

Het team.

Kenmerkend voor het team in Zwolle is het aangaan van samenwerkingen, open en eerlijke communicatie, onderlinge betrokkenheid, enthousiasme en passie voor het vak en niet onbelangrijk: veel gezelligheid met een dosis humor. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie!

Vestiging Zwolle
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle

Telefoon: 038-2022082
zwolle@bvng.nl

Vestiging Zwolle

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer