BVNG Groningen

BVNG - Advies en Detachering


Onze collega's voeren zowel advies- als detacheringsopdrachten uit.

Advies & detachering


BVNG is advies- en detacheringspartner voor de lokale en regionale overheid en zorginstellingen. Duurzaam samenwerken op basis van vertrouwen vormt hiervoor de kern. Wij zetten ons altijd optimaal in om het maximaal haalbare maatschappelijke rendement te realiseren zodat u ook op de lange termijn resultaat zult zien. Of het nu gaat om het leveren van een vakspecialist op detacheringsbasis, een compleet werving- en selectietraject of interim-management: wij helpen u met al uw strategische en complexe vraagstukken.

Duurzaam en kwaliteit

Duurzaamheid en kwaliteit zijn onze sleutelwoorden. Hierbij werken wij resultaatgericht en op basis van maatwerk. Geen gemeente is hetzelfde. Omdat wij weten wat er speelt in diverse vakgebieden binnen onze relaties in ons werkgebied, kunnen wij hier goed rekening mee houden. Wij houden van heldere, concrete afspraken zodat u weet waar u aan toe bent. Omdat wij geloven in langdurige samenwerkingen kunnen wij een betrouwbare partner voor u zijn op de lange termijn.

Onze vakspecialisten 

Al onze ervaren adviseurs kennen de regio en cultuur van hun werkgebied en zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de publieke sector. Zij zijn gewend te werken in een politiek-bestuurlijke context en kunnen praktijk, beleid en bestuur uitstekend met elkaar verbinden. Ze zijn vakkundig, betrouwbaar én prettig in de omgang.

Detachering Advies

Wij leveren een adequate oplossing voor al uw vraagstukken zodat u de zekerheid heeft van een goedlopende organisatie.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer