BVNG Groningen

BVNG - Onze collega's


Onze collega's maken wie wij zijn als bedrijf. En daar zijn we trots op.

Onze collega's 

Wij hebben de beschikking over een groot netwerk van opdrachtgevers met bijbehorend perspectief en kansen. Een fijne samenwerking staat voorop bij BVNG en dat begint simpelweg met elkaar leren kennen. Kortom, we willen je graag ontmoeten en zijn benieuwd naar jouw verhaal. Wat bieden wij jou?
Wij geloven dat alles valt of staat met de juiste collega’s. Daarom investeren wij in kennis, ontwikkeling en persoonlijke begeleiding van onze vakspecialisten. Dit doen wij door middel van training, opleiding en vakgroepen. Alle onze vakspecialisten maken onderdeel uit van onze organisatie, hier maken wij ons sinds de oprichting in 2009 sterk voor.

Wat vragen we van jou?

  • Jezelf graag willen ontwikkelen
  • Actuele branchekennis
  • Een groot netwerk
  • Innovatieve oplossingen
  • Pro-actieve houding

Werken en ontwikkelen - een loopbaan
Omdat wij alle vakspecialisten in dienst hebben vormen zij een sterk netwerk. Vanwege de korte lijnen staan zij in nauw contact met elkaar en houden zij elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Kennis houden wij namelijk niet voor onszelf maar delen wij met elkaar. Ons voornaamste doel? Dat collega’s het verschil kunnen maken.

Hieronder lees je een impressie van wat collega's binnen, in dit geval het vakgebied Jeugd, bij ons voor werkzaamheden uitvoeren: 

We hebben een collega die naast haar rol als Casemanager zich ook bezighoudt met het maken van beleid op het gebied van jeugd. Onderdeel daarvan is het organiseren en leiden van case reviews voor verschillende gebiedsteams (multidisciplinair terugkijken op een casus met als doel ervan te leren voor de toekomst). Daarnaast schrijft ze advies voor het sturingsteam van een gebiedsteam met betrekking tot het verbreden en borgen van de kennis en vaardigheden voor het leiden van case reviews (passend binnen de Reflectieve Praktijk). 

Bij onze opdrachtgever Veilig Thuis gaat het om expertise op het gebied van onveilige situaties en crisissituaties: huiselijk geweld en kindermishandeling. Als collega werk je hier in de rol van crisiscoördinator (regisseursrol m.b.t. de hulpverlening richting kind) of de rol van onderzoeker waarbij je het vermoeden van kindermishandeling onderzoekt. Het crisiscoördinatieteam en het toegangsteam werkt bijvoorbeeld met elkaar samen bij een dubbele triage in een potentiële crisissituatie.

Veilig Thuis is een organisatie welke een kwaliteitsslag doormaakt en hierin ver gevorderd is. Vanuit dit oogpunt doen ze ook een beroep op je kennis met betrekking tot doorontwikkeling van het principe 1 gezin, 1 plan en 1 regisseur. De ervaring die je hier opdoet is ook waardevol voor toekomstige andere opdrachtgevers. 

 

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer