BVNG Groningen

BVNG - Onze opdrachtgevers


Van gemeenten, waterschappen, CJG's tot zorginstellingen.

Opdrachtgevers


Inmiddels hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in diverse provincies in Noord- en Midden-Nederland. Dit uit zich in tevreden opdrachtgevers en langdurige relaties met vrijwel alle gemeentes binnen ons werkgebied. BVNG heeft opdrachtgevers binnen de publieke sector in de regio’s Groningen, Leeuwarden, Hoorn en Zwolle. Van oudsher hebben wij uitgebreide expertise binnen het sociale domein maar inmiddels strekt ons werkveld ook uit tot de vakgebieden Zorg, en Omgeving. Wij zijn trots op onze specialistische kennis op alle vakgebieden binnen de publieke sector.

Onze persoonlijke aanpak is niet alleen voorbehouden voor onze collega's. Ook met onze opdrachtgever houden wij nauw persoonlijk contact.

Wij zijn nuchter, toegankelijk en houden van duidelijke afspraken. Resultaatgerichtheid staat hierbij voorop. Van tevoren maken wij een duidelijke inschatting van de kosten, planning en het resultaat, zodat onze opdrachtgevers weten waar ze aan toe zijn.

U hebt een vraag? Wij hebben een oplossing. Inmiddels hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de publieke sector in Noord- en Midden-Nederland. Onze vele tevreden opdrachtgevers zijn hier het bewijs van. Omdat wij constant op de hoogte zijn van de laatste actualiteit, weten wat er speelt binnen de gemeenten, en investeren in kennis, haalt u niet alleen goede vakspecialisten in huis maar ook uitstekende vakinhoudelijke kennis.BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer