BVNG Groningen

BVNG - Wie zijn wij


Nuchter, duidelijk en persoonlijk

Wie zijn wij?


Nuchter, duidelijk en persoonlijk. Dat is BVNG, vanaf 2009 een begrip in Noord-Nederland en inmiddels ook ver daarbuiten. Detachering, advies en kennisontwikkeling in de publieke sector is onze kerntaak. Voor elk vraagstuk bieden wij de juiste oplossing en door ons hoge kennisniveau leveren wij altijd kwaliteit. De kennis van onze specialisten is constant up to date omdat wij investeren in trainingen en vakgroepen die wij aanbieden in onze BVNG Academie.

BVNG staat voor Bureau voor Noordelijke Gemeenten. Wij zijn actief in vier regio’s waarin wij elk een eigen vestiging hebben: Groningen, Leeuwarden, Hoorn en Zwolle. Binnen elke regio hebben wij een netwerk van vakspecialisten, zodat uw gemeente de beschikking heeft over kennis die goed aansluit op wat er speelt in uw regio. Op deze manier kunnen wij zowel opdrachtgevers als collega’s optimaal faciliteren.

Wij geloven in duurzame samenwerkingen omdat je nog meer voor elkaar kunt betekenen als je elkaar goed kent. Wat ons zo bijzonder maakt is dat al onze vakspecialisten bij ons in dienst zijn. Hierbij investeren wij in persoonlijke ontwikkeling en begeleiding en werken wij exclusief met mensen uit de regio. Op deze manier sluiten cultuur en mentaliteit van onze vakspecialisten en uw gemeente goed op elkaar aan. En weet u zeker dat u de juiste persoon in huis haalt.

Omdat we het collectief belangrijk vinden en dat ook iets zegt over wie we zijn, vind je op deze website ook een impressie van trainingen, uitjes en belangrijke momenten binnen BVNG

Werken op een vestiging bij BVNG

Bij BVNG geloven we in samenwerken. Samenwerken met opdrachtgevers, kandidaten en elkaar. Nauwe samenwerking tussen een Adviseur en een Recruiter zorgt voor de juiste verbinding tussen opdracht en volgende stap in een loopbaan. Terwijl onze Adviseurs een hechte relatie opbouwen met opdrachtgevers weten onze Recruiters de juiste kandidaten aan ons te binden, daardoor krijgen we de juiste persoon op de juiste opdracht. Dit verstaat BVNG onder samenwerking.

Wij werken vanuit een missie. In deze missie zijn wij een volledige dienstverlener voor zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. Onze opdrachtgevers ontzorgen we op het gebied van personeelsvraagstukken, adviesopdrachten of op strategisch niveau. Noordelijke nuchterheid, gecombineerd met zakelijk instinct en een persoonlijke benadering.

Onze groeiambitie bestaat uit het aangaan van duurzame relaties. Hiervoor hebben we een divers team vol persoonlijkheden, levenservaringen en verschillende achtergronden, maar allen met een gezonde dosis resultaatgerichtheid. Voor onze vestiging in Groningen, Hoorn, Leeuwarden en Zwolle zijn we altijd op zoek naar goede Recruiters en Adviseurs. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. 

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer