BVNG Groningen

BVNG - Wie zijn wij


Samen, vooruit, verstand, aandacht en puur

Wie zijn wij?


SAMEN VOORUIT

Wij helpen mensen en organisaties vooruit. Elke dag zorgen we samen voor oplossingen omtrent concrete vraagstukken in de maatschappij, van publieke sector tot zorg. Politieke besluitvorming zetten we om in pragmatisch, uitvoerbaar beleid. We verbeteren de kwaliteit van leefbaarheid in gemeenten; zorgen voor veiligheid bij evenementen; beoordelen aanvragen om bijstand en helpen mensen hun plek binnen de maatschappij weer te vinden.

In de zorg en welzijn analyseren we hulpvragen om zo de juiste hulp te kunnen bieden. We vergroten de zelfredzaamheid en ondersteunen gezinnen en andere cliënten op het gebied van mentaal en fysiek welbevinden, participatie en woon- en leefomstandigheden. Ook bevorderen we de kwaliteit van jeugdzorg in de gemeenten. In het onderwijs adviseren we over beleid én leveren we bevoegde en bekwame docenten. Op deze en tal van andere manieren draagt BVNG samen met de opdrachtgevers voortdurend bij aan de kwaliteit van de samenleving.

DUURZAME RESULTATEN

Onze ambitie is om de beste dienstverlener te zijn. Daarom dagen wij steeds al onze collega’s uit om het beste werk te leveren, met oog voor de lange termijn. Wij zetten in op duurzame samenwerking, waarbij we onszelf zijn en blijven. Met aandacht voor elkaar. Eerlijk, duidelijk en integer. Het bewijs is de succesvolle samenwerking van BVNG met steeds meer partijen. Langdurige relaties voor wie we blijvend het verschil maken.

KENNIS EN ONTWIKKELING ALS VOORWAARDE

Samen willen we groeien, puur in de ontwikkeling van mensen. Met gezond verstand. Gewoon normaal, met leuk werk en leuke relaties. En natuurlijk ook met verstand van zaken. Daarom investeren we volop in kennis, in verstand. Met vakgroepen voor collega’s, trainingen, kennisnetwerken en onderlinge kennisuitwisseling. We zien kennis en ontwikkeling als voorwaarde, we delen onze kennis graag en we doen het graag goed. Zo helpt BVNG mensen en organisaties vooruit, en helpen we samen de maatschappij vooruit.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer