BVNG Groningen

APV & Bijzondere wetgeving 


BVNG is dé samenwerkingspartner voor de publieke sector als het aankomt op advies, juridische ondersteuning en detachering binnen het vakgebied APV en Bijzondere Wetgeving.

Dit vakgebied betreft de Algemene Plaatselijke Verordening, horecaregelgeving en aanverwante bijzondere wetten. Gemeentes hebben tal van taken en verantwoordelijkheden ten aanzien van dit dynamische en specialistische vakgebied.

Wij ondersteunen bij vraagstukken met betrekking tot het bieden van expertise, ondersteuning of uitvoering van projecten, vervanging of extra inzet van uw medewerkers. Vanuit de vakgroep APV & Bijzondere wetgeving kunnen we projectadviseurs inzetten. Ze zijn thuis in de regelgeving zelf en het daarop gebaseerde beleid en weten hoe ze die moeten uitvoeren, evalueren, actualiseren. We zetten ze in bij vraagstukken met betrekking tot vergunningverlening, beheer en toezicht en de handhaving. 

Vakgroep

We zorgen ervoor dat collega's altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied door middel van trainingen, scholing en vakgroepen. Ook worden de collega's voorbereid op de nieuwe Omgevingswet.

Nadere informatie? 
Voor nadere informatie of een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met ons via welkom@bvng.nl.     

Detachering Advies

Actuele artikelen


Casuïstiek vakgroepbijeenkomsten
  • Momenteel is er geen actuele casuïstiek.

Volgende vakgroepbijeenkomst

 

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer