BVNG Groningen

IT


De overheid hangt aan elkaar vast van verschillende systemen, die allemaal met elkaar verbonden moeten blijven en mee gaan bewegen met de veranderende vragen van zowel alle ambtenaren als burgers. We zien dat veel gebruikte applicaties binnen het ene domein, vergelijkbaar werken binnen het andere domein of binnen zorginstellingen. Onze domeinen hebben allemaal een IT component en daarom heeft BVNG nu wij het vakgebied IT.

Vakgroepen

De vakgroep IT is gericht op IT-professionals die zich verder gaan ontwikkelen en op zoek zijn naar een groep van gelijkgestemden. Daardoor kunnen we inspelen op nieuwe technologieën en de wendbaarheid die organisaties daarbij nodig hebben. Een vakgroep gaat verder dan een leuke webinar of interessante workshop. Onze vakgroepen staan centraal wanneer het gaat om elkaar leren kennen, sparren over wat je tegenkomt op je werkplek en ideeën uitwisselen waar iedereen wat aan heeft.

Los van de vakgroepen kijken we met onze professionals naar de toekomst, wat is het pad dat iemand gaat bewandelen en welke hulpstukken heb je daarbij nodig? Cruciaal, want er gebeurt zoveel en soms gaat het zo snel. Wij staan voor ontwikkeling, van onszelf, van onze professionals en van onze opdrachtgevers. Wanneer je samen met je team dezelfde richting op groeit en leert, gaat het samenwerken ook een stuk beter!

Ten slotte kijken we verder dan iemands functietitel of diploma. Binnen de IT zijn er veel functies die elkaar raken of zelfs een sterke overlap hebben met elkaar. Welke verantwoordelijkheden iemand binnen de functie heeft is vaak sterk afhankelijk van de omvang van de afdeling of organisatie, daarom is bijvoorbeeld de ene functioneel beheerder de ander niet.

Logisch toch? Wanneer je je verder ontwikkelt, dan heb je meer te bieden. En die bredere inzetbaarheid zien wij als toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers en professionals.


Nadere informatie? 

Voor nadere informatie of een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met ons via it@bvng.nl

Detachering Advies

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer