BVNG Groningen

BVNG - Vakgebied Jeugd


Casemanager Jeugd, Jeugdconsulent, Beleidsadviseur, SKJ geregistreerd

Jeugd


BVNG is een betrouwbare detacheringspartner voor diverse gemeentes binnen het vakgebied jeugd. Wij leveren vakspecialisten in functies als casemanagers, maatschappelijk werkers en beleidsmedewerkers. In het vakgebied Jeugd is het van belang integer en betrokken te zijn. Wij kiezen de collega’s hier zorgvuldig op uit. Daarnaast investeren wij in vakgroepen, SKJ registratie en opleidingen zodat collega’s in theorie en de praktijk kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Vakgroep

Binnen de vakgroep is er ruimte voor de collega’s om zich bezig te houden met gevoelige casuïstiek zoals uithuisplaatsingen en vechtscheidingen. Omdat je met kwetsbare groepen werkt vindt BVNG het belangrijk dat je hier goed mee om kunt gaan. Hierin laten we je zeker niet zwemmen. Bij BVNG, tijdens de vakgroepen kun je sparren met collega’s en staan senior medewerkers paraat om jou met raad en daad bij te staan. Daarnaast is er tijdens de vakgroep ruimte om aan je kennis en competenties te werken door bijvoorbeeld trainingen te volgen die ook SKJ geaccrediteerd zijn. 

Detachering Advies

Vakgroepcoördinatoren Jeugd – Wanda Penris en Robin Zandbergen 

Zelf ben ik momenteel werkzaam als coördinator Toegang en al enkele jaren werkzaam bij BVNG. Een mooie ontwikkeling doorgemaakt vanuit uitvoerende taken naar meer leidinggevende en sturende taken. - Robin

Mijn professionele achtergrond ligt in de jeugdzorg (gedwongen en vrijwillig kader). Inmiddels al een tijd intern betrokken bij BVNG Jeugd als (beleids)adviseur en verder gedetacheerd als beleidsadviseur Jeugd en trainer. - Wanda 

Met bevlogenheid zijn wij vakgroepcoordinator en bepalen wij de focus op verankering en verdieping van het brede beroepsprofiel Jeugd. Hiermee zijn we verantwoordelijk voor de inhoud van de vakgroepbijeenkomsten en faciliteren wij in ieder geval op de behandeling van thematiek gebaseerd op de behoefte van de gedetacheerde groep jeugdzorgwerkers. 

Met veel plezier zijn we aanspreekpunt en sparring-partner voor collega’s binnen het vakgebied en de organisatie en begeleiden en ondersteunen we waar nodig (intern en extern). Tot slot onderhouden we contact met de BVNG vestigingen wanneer het gaat om signalen, nieuwe ontwikkelingen, behoeften en doorontwikkeling op het domein Jeugd. We enthousiasmeren graag en zijn dol op mooie ontmoetingen! 

Wij zijn te bereiken op wanda@bvngl.nl en robin.zandbergen@bvng.nl

Wanda PenrisRobin Zandbergen

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer