BVNG Groningen

BVNG - Vakgebied Jeugd


Casemanager Jeugd, Jeugdconsulent, Beleidsadviseur, SKJ geregistreerd

Jeugd


BVNG is een betrouwbare detacheringspartner voor diverse gemeentes binnen het vakgebied jeugd. Wij leveren vakspecialisten in functies als casemanagers, maatschappelijk werkers en beleidsmedewerkers. In het vakgebied Jeugd is het van belang integer en betrokken te zijn. Wij kiezen de collega’s hier zorgvuldig op uit. Daarnaast investeren wij in vakgroepen, SKJ registratie en opleidingen zodat collega’s in theorie en de praktijk kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen.

Vakgroep

Binnen de vakgroep is er ruimte voor de collega’s om zich bezig te houden met gevoelige casuïstiek zoals uithuisplaatsingen en vechtscheidingen. Omdat je met kwetsbare groepen werkt vindt BVNG het belangrijk dat je hier goed mee om kunt gaan. Hierin laten we je zeker niet zwemmen. Bij BVNG, tijdens de vakgroepen kun je sparren met collega’s en staan senior medewerkers paraat om jou met raad en daad bij te staan. Daarnaast is er tijdens de vakgroep ruimte om aan je kennis en competenties te werken door bijvoorbeeld trainingen te volgen die ook SKJ geaccrediteerd zijn. 

Detachering Advies

Vakgroepcoördinatoren Jeugd – per regio 

Onze vakgroepcoördinatoren schreven ieder een persoonlijk stuk zodat je alvast kan kennismaken. Onderstaand vind je van iedere coördinator een korte kreet wat zij belangrijk vinden in hun rol als vakgroepcoördinator en de functie die zij uitoefenen bij de gemeenten. Tevens schreven ze welke bijdrage zij als vakgroepcoördinator gaan leveren. Lees hier de volledige introducties van de vakgroepcoördinatoren.

Danny Tomatala, regio Groningen: Ik vind het belangrijk dat mijn collega’s die opereren in het werkveld van jeugd worden ondersteund door vaardigheden aan te bieden, zodat ze hun werk optimaal kunnen uitoefenen. Het professionaliseren van collega’s vind ik belangrijk omdat gemeentes verwachten dat BVNG mensen levert die stevig in schoenen staan.

Hans Sangster, regio Noord-Holland: Ik ben een fervent bezoeker van de vakgroepbijeenkomsten van BVNG. Daarom kwam het als een aangename verrassing toen ik onlangs werd gevraagd of ik belangstelling had om vakgroepcoördinator te worden voor BVNG Noord-Holland. Daar hoefde ik niet lang over na te denken.

Jan Gert Hamberg, regio Zwolle: Als vakgroep coördinator jeugd wil ik graag dat we elkaar als 'collega's jeugd' in de regio kennen! We kunnen elkaar versterken en van elkaar leren. Wat zou het mooi zijn als we allemaal hetzelfde kunnen uitstralen naar onze opdrachtgevers; betrouwbare en kundige professionals van BVNG! 

Marijke Bijl-Jongman, regio Friesland en Flevoland: Ik heb gezien wat er allemaal voor moois is opgebouwd de laatste jaren en hoop samen met mijn collega vakgroepcoördinatoren hierop door te kunnen bouwen. Dat doe ik graag met input en ideeën van jullie. Dus als je ideeën hebt: mail me gerust. 

Nico Eissing, regio Groningen: Ik zie er naar uit om samen met mijn vakgroep jeugd collega’s leuke, interactieve trainingen te organiseren. Trainingen die zullen gaan bijdragen aan een kwaliteitsverbetering en verdere professionalisering van het prachtige werk wat doen. Ik zie jullie dan ook graag op de komende bijeenkomsten.


BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer