BVNG Groningen

BVNG - Bureau Voor Noordelijke Gemeenten

Daarom BVNG

  • Een Duurzame relatie zorgt voor een fijne samenwerking
  • Investeren in mensen zorgt voor Kwaliteit
  • Een Nuchtere benadering zorgt voor duidelijke afspraken
  • Wij kennen onze collega's door onze Persoonlijke aanpak
  • Wij zijn Regionaal betrokken bij uw omgeving
Neem contact op

Onderwijs


Onze kennis binnen de publieke sector is groot en er ontstaan steeds meer integrale vraagstukken die verschillende vakgebieden raken. Om deze reden zet BVNG nu de stap richting onderwijs. We zien veranderingen binnen het onderwijs zoals krimp, vergrijzing, bezuinigingen en onderwijsprestaties die onder druk staan. Daarnaast zien we dat veel scholen te maken hebben met een lerarentekort. Hierdoor is een toenemende vraag naar bevoegde en bekwame docenten. Daarom bemiddelen we collega's binnen het onderwijzend personeel (OP) én onderwijsondersteunend personeel (OOP)

Vakgroep

Binnen de vakgroep is er ruimte om je bezig te houden met casuïstiek. Je krijgt de kans om kennis op te doen die je helpt bij het nog beter uit te voeren van je werkzaamheden. Daarnaast is er tijdens de vakgroep ruimte om aan je competenties te werken. 

Gezien dit een nieuw vakgebied betreft zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van een vakgroep voor onderwijs. Dit wordt vervolgd. 

Detachering Advies

Team onderwijs 

Elzaline Schraa - Ik ben werkzaam als Senior Recruiter New Business. Een pioniersfunctie bij deze kandidaat-gerichte, jonge, bruisende organisatie past goed bij me. De keuze voor uitbreiding met de sector onderwijs is een logische: BVNG bedient daarmee het gehele publieke domein.

Ivan Velds - Ook ik ben werkzaam als Recruiter New Business. Aandacht voor de kandidaat, groei en ontwikkeling maakt dat BVNG als organisatie erg goed bij mij past. De uitdaging om daarnaast met een topteam een nieuwe markt op te zetten en uit te bouwen vind ik geweldig!

Jasper van der Heijden - Vanuit diverse functies heb ik de organisatie meegemaakt en de organisatie zien ontwikkelen. Met veel plezier helpen Elzaline, Ivan en ik BVNG met de uitbreiding van vakgebieden. Vandaar nu ook deze verbreding naar het vakgebied Onderwijs. Dit doen we uiteraard met de basis kernwaarden van BVNG.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op!

Ben je nieuwsgierig geworden? Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer