BVNG Groningen

Onderwijs 

Samen vooruit, onderwijs vooruit!

Het onderwijs is sterk aan het veranderen. De komst van het nieuwe curriculum, de leerlingenkrimp in de noordelijke regio’s, de grote tekorten in de randstad en het overstappen van veel scholen op een meer gepersonaliseerde vorm van onderwijs. Dit zijn allemaal goede redenen om kennis en kunde vanuit andere sectoren binnen het publieke domein in te zetten in het onderwijs. Want naast capaciteitsvraagstukken oplossen met bevoegde en bekwame docenten, kunnen we ook scholen helpen om in deze turbulente tijd het schooljaar door te komen!

De BVNG docent

Team BVNG onderwijs bestaat uit tweede- en eerstegraads bevoegde docenten wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Nederlands, NT2, biologie, Engels, Duits en economie. De BVNG docent staat voor kwaliteit en ontwikkeling. Met grote passie voor het onderwijs en de leerling weten zij kennis vol enthousiasme over te brengen. De professionals van BVNG dragen daarnaast graag hun steentje bij aan het verbeteren van het onderwijs binnen de school en in het algemeen.

Advies in turbulente tijden

Naast het bemiddelen van professionals binnen het onderwijs betekenen wij meer voor een school. Als adviespartner binnen de overheid, zorg en het onderwijs hebben wij inmiddels veel ervaring opgedaan. Met een poten in de klei mentaliteit helpen wij onze scholen samen vooruit. Zo helpen we scholen bijvoorbeeld door ondersteuning te bieden op het gebied van onderwijsontwikkeling, verzuim, coaching en trainingen binnen een school.

Ook benieuwd wat wij voor uw school kunnen betekenen? Neem contact op met jasper.vanderheijden@bvng.nl, jeroen.stoffels@bvng.nl of bastian.vos@bvng.nl voor een vrijblijvend gesprek.

 

Detachering Advies

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer