BVNG Groningen

BVNG - Vakgebied Zorg


Verpleegkundige MBO 4/HBO, Wijkverpleegkundige, Basisarts

Zorg


BVNG levert vakkundig gedetacheerd personeel aan ziekenhuizen, GGZ-instellingen en andere zorginstellingen. In dienst bij BVNG kom je onder de leiding te staan van onze collega's van Zorg: Linde van Laar en Willem Bijlsma. Linde en Willem hebben nauw contact met alle collega’s in het werkveld en staan altijd klaar om hen te woord te staan - niet alleen telefonisch, ook bezoeken aan de werkvloer horen hierbij. Mocht je ergens tegenaanlopen dan is er ook een vertrouwenspersoon. De vakgroepen worden gegeven door een geaccrediteerde trainer zodat de collega’s in staat zijn hun diploma’s up to date te houden. Als collega van Zorg heb je een contract bij BVNG en verleen je vanuit daar operationele zorg bij opdrachtgevers. 

Vakgroep

De vakgroep Zorg is een ledenplatform binnen dit vakgebied. Binnen deze vakgroep staat het borgen van kwaliteit centraal. Door te investeren in een hoger kennisniveau is het doel om naast detacheren een advies partner van de Zorgsector te worden. We willen opdrachtgevers nóg beter en breder als fullservice dienstverlener bedienen. 

De vakgroepen worden gegeven door een geaccrediteerde trainer zodat jouw diploma’s aan de laatste eisen voldoen. Tijdens de vakgroepen is er voldoende ruimte om theorie en praktijk met elkaar te combineren. Zo leer je niet alleen uit een boek, maar ga je ook direct aan de slag!

Detachering Advies

Willem Bijlsma & Linde van Laar 

Sinds 2016 is Bureau voor Noordelijke Gemeenten een vakgebied rijker, namelijk BVNG Zorg, dit vakgebied is opgestart door Linde en Willem. Omdat het team van BVNG zorgverleners nog in opbouw is nemen Linde en Willem de taken als vakgroepcoördinator op zich totdat er een volwassen team is waaruit een vakgroepcoördinator opstaat.

Met ons team van ervaren zorgprofessionals ontzorgen wij inmiddels diverse organisaties over het hele spectrum van zorgverlening. Om onze sterke basis te behouden vinden we het belangrijk dat jij als professional en als mens, maar ook als team kan groeien. Wij willen jou hierin ondersteunen door periodieke vakgroepbijeenkomsten waarbij verschillende thema’s aan bod komen. 

We zijn te bereiken op linde@bvng.nl en willem.bijlsma@bvng.nl 

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer