BVNG Groningen

BVNG - Vakgebied Zorg

Zorg


BVNG Zorg biedt jou als zorgprofessional de kans om je verder te ontwikkelen in de Zorg. Je krijgt een contract bij ons en gaat vervolgens voor een vaste periode aan de slag bij een zorginstelling bij jou in de regio. We werken samen met veel zorginstellingen zodat jij je op diverse gebieden kan ontwikkelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan Vakgroepen, Opleidingen, Cursussen en Trainingen.

Onze collega

De collega’s van BVNG Zorg zijn onder andere verzorgende IG-ers, mbo verpleegkundigen hbo verpleegkundigen, basisartsen, begeleiders, kwaliteitsverpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Daarnaast werken onze collega's ook in de gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg. Hier zetten verpleegkundig specialisten, gz-psychologen en orthopedagoog generalisten hun expertise in. Een gemixt team, sommigen aan het begin van hun loopbaan, anderen met veel werkervaring. Je kan bij ons een jaar- of vast contract krijgen en we gaan samen op zoek naar een werkplek die aansluit bij jouw wensen. Om je een goed beeld te geven kan je ook de ervaringen van onze collega’s lezen.

Vakgroepen

Scholing, dat vinden we belangrijk bij BVNG. Ieder kwartaal organiseren we een vakgroepbijeenkomst voor onze collega’s van team Zorg. Op basis van jouw wensen wordt de inhoud bepaald. Daarnaast kan je als collega gebruik maken van e-learning om je kennis op peil te houden.

Contact
Ben je benieuwd naar onze vacatures of heb je andere vragen over jouw mogelijkheden bij BVNG? Neem dan contact op met één van de collega’s op de vestigingen.

Vestiging Groningen || 050 2100184
Thijs Boerkamp
Iris Zwerver
Lennard Gosker
Sjoerd de Wijs

Vestiging Leeuwarden || 058 5853793
Syrina Westerbeek
Marjolein van den Boom
Janco Graafsma
Carolien de Ruiter

Vestiging Zwolle || 038 2022082
Robbert Drenth
Else Lindeboom
Bastiaan Naberman
Sjack ten Hoeve
Saskia Grupper

Vestiging Hoorn || 0229 313019
Moniek Machtel
Merlin Swart
Fatma Dönmez

Vestiging Apeldoorn || 055 2032053
Nicky Brugman
Carlo Huis in 't Veld
Rosalie Spenkelink

Collega's aan het woord

11 jun

Collega aan het woord | Gentry van der Heide

Detacheren kun je leren. Omdat ik vaak schrijf  over verschillende werkplekken heb ik meerdere keren de vraag gekregen waarom ik zo veel wissel van baan. Nu ''mijn'' detacheringsbureau actiever gaat worden op social media lijkt het mij het moment om eens te schrijven over wat detachering mij bracht in de zorg.

Vakgroepen

29 jan

De eerste scholing van team Zorg in 2020 is een feit

De kop is eraf! De eerste scholing van team Zorg in 2020 is een feit. Vanaf dit jaar worden de trainingen per vestiging gegeven waardoor er met een kleinere groep meer verdieping gezocht kan worden. Op 20 januari beet vestiging Leeuwarden het spits af, later gevolgd door de collega's van Groningen en Zwolle. Collega Shawny uit Leeuwarden deelt haar ervaring:

Themadagen

15 okt

Internationale dag van het handenwassen

Vandaag, 15 oktober, is het de Internationale dag van het handenwassen. Een dag waarop de World Health Organization mensen overal ter wereld, maar met name in ontwikkelingslanden, bewust wil maken van het belang van handenwassen. Hiermee vragen zij aandacht voor het wassen van de handen voor het eten, koken en voeden van anderen, maar ook voor het op een goede manier wassen van de handen.

Actuele vacatures

13 mei

Onze actuele vacatures

Onze actuele vacatures vind je hier, voor vragen of interesse kan je contact opnemen via de site, maar ook rechtstreeks met een van onze collega's op de vestigingen.

BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer