BVNG Groningen

BVNG - Vakgebied Zorg


Verpleegkundige MBO 4/HBO, Verzorgende IG, Wijkverpleegkundige, Basisarts

Zorg


BVNG Zorg wil zorgprofessionals de kans bieden om zichzelf verder te ontwikkelen in de Zorg. We bieden jou de mogelijkheid om in verschillende rollen en/of organisaties werkzaam te zijn. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij een nog betere zorgprofessional wordt. We bieden naast de grote verscheidenheid aan functies/rollen ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Vakgroepen, Opleidingen, Cursussen en Trainingen. De kennis en expertise die jij als zorgprofessional meebrengt is voor BVNG van grote waarde.

Onze collega

BVNG zorgt er voor dat onze professionals in de Zorg zekerheid en stabiliteit hebben. Daarom werken we graag met duurzame overeenkomsten zoals een jaar- en vaste contracten. Binnen deze overeenkomst spreken we het volgende af: het gewenste aantal uren, beschikbaarheid van diensten, de doelgroep waar je mee wilt werken, je reisbereidheid en de wijze waarop jij jezelf zou willen ontwikkelen. Vervolgens zorgen wij er voor dat we binnen deze afspraken projecten voor je hebben die aansluiten bij jouw kennis en expertise.

Vakgroepen

De vakgroep Zorg is een ledenplatform binnen dit vakgebied. Binnen deze vakgroep staat het borgen van kwaliteit centraal. Door te investeren in een hoger kennisniveau is het doel om naast detacheren een adviespartner voor de Zorgsector te worden. We willen opdrachtgevers nog beter als fullservice dienstverlener bedienen.

Nadere informatie? 
Voor nadere informatie of een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met ons via welkom@bvng.nl

Detachering Advies

Actuele artikelen

Casuïstiek vakgroepbijeenkomsten
  • Momenteel is er geen actuele casuïstiek.

Volgende vakgroepbijeenkomst


BVNG gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer